Kontakt & Personal

Förskolan Lilla-jag
Byvägen 6
816 31 Ockelbo

Telefon: 0297-40035
Mobil: 076-788 63 08

Monica Schedin Monica Schedin Monica.schedin@humana.se
Förskollärare/Förskolechef
Jag tog min lärarexamen julen 1976 vid förskolesemenariet i Gävle. Jag är intresserad av natur och utevistelse, drama och musik. Jag ingår i ett nätverk kring språkutveckling i förskolan. Jag har varit med sedan starten här på Lilla-Jag, augusti 2011.
Sanna Hollsten Sanna Hollsten sanna.hollsten@humana.se
Barnskötare
Jag gick klart min barnskötarutbildning 2012 och den inriktade sig på pedagogisk och social verksamhet. Sedan dess har jag vikarierat på Lilla Jag och började jobba på fasta tider i februari 2015. Jag tycker om skapande aktiviteter som att pyssla och måla. Jag även att läsa sagor med barnen. Andra intressen är näring och specialkost.
Tina Enberg Tina Enberg kristina.enberg@humana.se
Barnskötare
jag gick klart min barnskötarutbildning juni 08 men hade redan då jobbat inom förskola sedan augusti 05. Jag har jobbat på tre förskolor i sthlm innan jag började jobba här på Lilla jag i augusti 2015. jag brinner för att pyssla och skapa, rita är även ett stort intresse. Att jobba utifrån barnens intresse och att utifrån det få in ex, matematik och språk träning tycker jag är jätte kul.
Mia Lindwall Mia Lindwallmia.lindwall@humana.se
Förskollärare
På gymnasiet gick jag barn och fritidsprogramet. I december 2014 tog jag förskollärarexamen på högskolan i Gävle. jag började jobba som förskollärare i Ockelbo kommun och i aug 1016 började jag på Lilla-jag.
Mia Axner Mia Axner mia.axner@humana.se
Barnskötare
Min barnskötarutbildning avslutade jag-85. Därefter har jag jobbat på olika förskolor i Gävle, Hamrånge och Stockholm. På lilla-jag började jag April-16. Jag tycker att det är viktigt med ett holistiskt tänkande vad gäller hälsa och kost, en viktigt grund för att må bra. Jag brinner för massage som jag tycker är en viktig del när det gäller trygghet och empati bland barnen. Jag tycker också väldigt mycket om att spela gitarr, sjunga och ha rörelselekar/sånger.
Margareta Hammarström Margareta Hammarström
Vikarie
Jessica Fundin Jessica Fundin
vikarie
Pernilla Andersson Pernilla Andersson
kock
Veronica Åström veronica.astrom@humana.seFörskolechef